Friday, 20 November 2009

~keamanan~

salam sejahtera smua,betemu lg utk post aq yg sterusnye..hehe.kli ni aq mgkn x nk post pnjg2 tp ckup lah aq nk share n mntk komen m'bina drp korg tntg video yg de kt bwh ni nty..sbenanye mingu ni aq dh bejaye melaksanakan stu amanah yg doc aminah bg kt aq,rse cam hepy n puas ati gak arh sbb sume ni fully drp hasil kerja aq..walopun skadar jd wakil bdk msia drp mrkz lugah,yg de owg kate "bdk hingusan" skalipon,aq ttp bangga,g mampos ar org2 tu yg nk kate pe,aq blaja pon bkn mntk duet dorg..opss 'terEMO' lak aq.hehe..perkara yg plg pntg sbenanye aq dpt gak membudayakan sastera msia kt bumi jordan ni n dpt memperkenalkn slh stu identiti masyarakat melayu kpd rkyt drp ngara len..akhr kate,aq besyukur sgt kpd ALLAH kerna memudahkn sgale urusan aq bg tugas ni n hrpnku smoga diriku akn tros diberkati sepnjg fasal awwal ni..chaiyok2!!tak lupe gak kpd anap si perakam aksiku ini besame kamera hbtnye,ko mmg cool arh..hehe.pacek2..oppss..hak3.


video

6 comments:

  1. guane ni video error ni..
    br nk tgk keamanan dunia nih..

    ReplyDelete
  2. komen membina - harap dpt 'membina' video yang x error pasni supaya dapat ditonton oleh semua lapisan masyarakat yang mengharapkan keamanan sejagat..sekian..

    ReplyDelete
  3. bkn slh video larr..line tenet probs kowt..sblm niyh owg len tgk ok jerr..hehe..cbe lg len kli yer en ahmad..

    ReplyDelete
  4. uhuk2...sape amek video neh eh?harammmm nak sebut..hahahhaa

    ReplyDelete
  5. ala..bkn x sbut tp telupa nk tls..hakikatnya ati ttp mghargai anap oi..hee~

    ReplyDelete